Over Sokky

Hockeysokken en voetbalsokken in hippe kleuren en trendy patronen vind je bij Sokky! Roze sokken, paarse sokken, oranje sokken, gestreepte sokken, je kunt het zo gek niet bedenken of Sokky heeft ze. Ren in stijl over het veld of door de zaal met deze sportsokken of geef een paar als sportief cadeau aan een ander!

Sokky is opgericht in 2010. De sokken uit de winkel worden niet alleen gedragen door hockeyers en voetballers, maar ook rugbyers, korfballers, hardlopers en zelfs rolschaatsers weten onze uber hippe sokken te vinden. Begin 2012 heeft Sokky drie modellen onder eigen label gelanceerd. Thema van deze voorjaarscollectie is: heel veel fluor!

WackySox

WackySox is het te gekke hockeysokken merk afkomstig uit Engeland. WackySox bestaat sinds 2009 en is daarmee nog een echt jonkie in de wereld van de sportmerken. In eerste instantie zijn de sokken van WackySox via het rugby doorgebroken. Eerst in Engeland, en daarnaa ook in andere landen in en buiten Europa.

De sokken van WackySox zijn voorzien van het speciale Coolmax materiaal waardoor je voeten tijdens het sporten droog en koel blijven. De voet van de sportsok is gemaakt van een combinatie van Coolmax (75%) en polyamide (25%). De schacht is gemaakt van elastaan (5%) en polyamide (95%).

SportsKatz

SportsKatz is een Amerikaans sportmodemerk speciaal voor sportieven meisjes en vrouwen. (Helaas voor de heren: ze gaan maar tot maat 42)! Sinds 2011 heeft Sokky vijf modellen lange sportsokken van dit merk in de collectie. In de toekomst gaat het SportsKatz assortiment nog uitgebreid worden, want naast WackySox zijn SportsKatz sokken een hit!

Het materiaal waar de sportsokken van gemaakt zijn bestaat uit 80% Sensura en 20% Lycra. Het materiaal is ideaal om in te sporten, maar ook heel geschikt om lekker in huis te dragen als huissokken.

Veters

Naast sokken verkoopt Sokky sinds kort ook gekleurde veters van het Nederlandse merk Mr. Lacy Maak je sportoutfit helemaal af met deze veters of draag ze in je sneakers! De veters zijn verpakt per paar en hebben een lengte van 130 cm.

Volg ons

Om op de hoogte te blijven van al het Sokky sokkennieuws kun je ons volgen via facebooktwitter en google+.