Beenmode-innovatie: harige legging om verkrachters af te schrikken

Vergeet die pepperspray in je handtas of een persoonlijke klerenkast-chaperone als je ‘s avonds laat over straat moet. Het nieuwste product in de strijd tegen opdringerige personen van het andere geslacht komt uit China: de nep-beenhaarlegging.

Harige benen legging uit China

Mannen afschrikken door haar

Het idee is simpel: Een vrouw met harige benen is onaantrekkelijk, en onaantrekkelijke vrouwen hebben geen last van opdringerige mannen. Dat is algemeen bekend… Oplossing: laat lekker groeien dat beenhaar. Klein probleempje: na jaren van scheren, harsen en waxen en laseren is er haast geen haar meer op je been die er nog aan denkt om te gaan groeien. En om effectief onaantrekkelijk te zijn moet je beenhaar ook vanaf enige afstand waarneembaar zijn. De echte oplossing: fake je beenhaar. En fake het dan ook goed! Als je de nep-beenhaarlegging draagt, zie je er meteen uit of je dikke bossen zwart beenhaar hebt laten groeien. Simple as that!

Hit in China

In China is dit product in elk geval een hit (als gespreksonderwerp op social media). Of het ooit in de winkels (of bij Sokky.nl) terecht komt en wat het dan moet gaan kosten is nog niet bekend.